Wij bieden onze cursussen op verschillende niveaus aan. De cursussen sluiten naadloos op elkaar aan zodat u vanuit het niets kunt beginnen met leren van de programmeertaal. Indien u reeds over bepaalde kennis en ervaring beschikt kunt u, na een positief studieadvies, op een hoger niveau instromen.

Elements

De Elements cursus is een korte instap cursus en is bedoeld om u kennis te laten maken met de programmeertaal. U leert een aantal basis elementen van de programmeertaal kennen en schrijft uw eerste script.
Na het volgen van de Elements cursus kunt u een goede afweging maken of programmeren u ligt. Ook heeft u dan een beeld gekregen van uw trainer en van ProgressX.

Basic

In de Basic cursus wordt een brede basiskennis van de programmeertaal gelegd. Naast het beheersen van de verscheidene elementen van de taal leert u deze elementen met elkaar combineren en toepassen. Er zijn meerdere wegen die leiden tot de oplossing van een vraagstuk, wij stimuleren u om uw eigen weg te vinden.
Na het volgen van de Basic cursus beschikt u over voldoende kennis om interessante toepassingen te ontwerpen.

Advanced

De Advanced cursussen brengen zowel een verdieping als een verbreding van uw kennis en inzicht. De rode draad door deze cursussen is het Object geörienteerd programmeren maar afhankelijk van uw wensen kunnen ook andere onderwerpen zoals XML behandeld worden.
Na het volgen van de Advanced cursus bent u in staat geavanceerde en gecompliceerde toepassingen te ontwerpen.

Custom

Heeft u reeds kennis van programmeren maar heeft u vragen over een bepaald onderwerp? Bij ons is het mogelijk om een cursus op maat te volgen. Ook is het mogelijk om uw eigen geschreven scripts in te brengen om deze te laten nalopen. Wij denken met u mee en helpen u waar mogelijk.